Young Prozzz Café #2: Conversation Management voor SABAM

Via: http://youngprozzz.com/events/youngprozzzcafe2

SABAM, iedereen kent ze, die gluiperige inspecteurs die niet voor rede vatbaar zijn… F*CK SABAM, verder geraken de meesten niet. De auteursvereniging zal waarschijnlijk nooit cool worden, dat is ook niet de doelstelling. Wel dient alles in een juist kader te worden geplaatst en dient er correct te worden gecommuniceerd om zo auteursrecht gemakkelijker te maken, zowel voor auteurs als voor klanten. Anderhalf jaar geleden ging  Siegfried Bakelants die uitdaging aan.

Als spreekbuis van een organisatie die vaak onder vuur ligt, verkiest hij de rechttoe-rechtaanaanpak en schuwt hij de controverse niet. Zijn laatste blogartikel « Sabambediende getuigt: sabam is de maffia » werd inmiddels meer dan 15.000 keer gelezen, 1000 keer gedeeld op Facebook en weekte heel wat reacties los.

Tijdens dit tweede Young Prozzz Café vertelt Siegfried over zijn aanpak om een correcte conversatie over auteursrecht en SABAM op gang te brengen en levendig te houden.

De Young Prozzz Cafés zijn sfeervolle netwerkavonden rond een thema dat wordt ingeleid door een centrale stamgast. Die wil de discussie aanwakkeren door vol passie en overtuiging over zijn visie te vertellen.

19/03/2014, 19h30, Wasbar – Gent

cc/ @djsigiisdood, @ThomasTielemans, @YoungProzzz

 

Advertisements

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

You are commenting using your Google+ account. Déconnexion /  Changer )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

You are commenting using your Facebook account. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s